Zaterdag 27 februari 2016: thuiskomst in Nederland

Vanmorgen om even voor half 10 zijn we op Schiphol geland. De vlucht ging deze keer via Houston eerst nog naar Chicago. Het is de eerste keer dat de eis op deze wijze verliep, maar werd in het algemeen toch alds positief ervaren. Je reis duurde hierdoor wel langer, maar het kunnen lopen tijdens de tussenstop was zeer welkom en de lange zit van meer dan 10 uur word zo lekker onderbroken.

Op Schiphol stond een ontvangstcomité op ons te wachten en voor Adri stonden zijn kleinkinderen zelfs nog met als een spandoek. Er zijn op onze reis geen problemen geweest met vertraagde koffers of overijverige douaniers. Ook zijn de vluchten rustig verlopen. Vooral kort na het vertrek uit Managua, was het indrukwekkend om te zien hoe de vele vulkanen actief zijn.

Na afloop van de reis zijn we eerst naar de Veenweideweg gegaan om onze reis met gebed af te sluiten. Ook daar waren nog vele mensen van ons thuisfront die ons opwachting maakten.

Dit is nu meteen het moment waarbij wij alle volgers, ondersteunende vrienden, sponsoren en mensen die ons werk op enigerlei wijze een warm hart toe dragen, heel hartelijk willen bedanken. Zoals jullie naar onze berichten uitkeken en er op reageerden, was ‘s morgens onze eerste gang deze nieuwe reacties lezen. Er werd nog net niet om de stoel achter de laptop gevochten. Ook weer alle dank aan de deelnemers van deze reis. We hebben als hechte groep deze klus mogen klaren.

Bovenal willen we onze God danken voor al het goede dat we deze reis weer mochten ervaren. Zonder Zijn hulp was dit zeker niet gelukt.

Graag willen wij iedereen oproepen om onze activiteiten gedurende het hele jaar te (blijven) ondersteunen, zodat dit werk ook in de toekomst verder door kan en mag gaan. Activiteiten als het zichtbaar aanwezig zijn op markten in de omgeving, onze acties rond Koningsdag en Kerstfeest met bakker Stam, vleesactie met een slager, het jaarlijkse Volleyballtoernooi en, niet te vergeten, de goed verzorgde boerenlunches. Informatie hierover vind u op de site. Door hier aan mee te (blijven) doen, maakt u het in ieder geval financieel mogelijk dat het werk in Nicaragua doorgaat. Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een keer mee gaan bouwen aan de toekomst van onze verre vrienden, praat dan eens met de deelnemers van onze reizen of het bestuur van onze stichting. Er is daar immers nog werk genoeg te doen, zodat “La luz  que Resplandece venid” waarheid word. (Hét Licht zal schijnen)

WP_20160226_004 (1024x575)      WP_20160226_008 (1024x575)

IMG-20160226-WA0003      IMG_0402 (1024x576)

bannerIglesiaReformada (960x200)      LogoWeb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.