The end

Lieve mensen,

Met enige weemoed nemen wij afscheid van onze trouwe volgens. Zoals jullie naar onze verhalen uitkeken, hebben wij naar uw berichten uitgekeken. We hebben ze elke met veel plezier gelezen.

Nog veel leuker om jullie weer in het echie te zien en als jullie deze blog lezen is dat zeer nabij of inmiddels al werkelijkheid. We willen jullie hartelijk bedanken voor het meeleven en de steun die we ontvingen. We zijn dankbaar dat het allemaal goed gegaan is en dat we weer veilig terug zijn. In de groep hebben we veel met elkaar kunnen delen en veel met elkaar gelachen. Ieder met zijn eigen inbreng maakte het tot een gezellige groep met goede zorg voor elkaar. Dat hebben we ook gezien tijdens het ziek-zijn van Martin. Vooral in Bram komt dan de zorgzaamheid helemaal naar boven. (mag best even gezegd worden 😊) We hebben mooi werk kunnen doen en goede kwaliteit kunnen leveren, dankzij de materialen die echt beter zijn en de talenten in de groep. Ook daarin was het een mooie mix. Omdat we in het begin veel staalwerk hadden hebben de timmerlieden ook aardig in het staalwerk gezeten. Maar de term: “van ijzer word je wijzer en hout is fout” werd toch niet door iedereen gedeeld. Jullie gaan verder de verhalen wel horen, daar heeft iedereen wel een weekje of 2 voor nodig en een reünie is volgens de meesten een must. Dat gaan we dan maar eens in maart plannen, als de groep van februari terug is. Jullie gaan thuis ook vast nog wel een mooi lied leren, want gezongen hebben we…  Heerlijk om onze dank en vreugde na een maaltijd in een lied bij God te brengen, dat hebben we elke dag kunnen doen. De opwekkingsbundel is verder ook regelmatig gebruikt om Hem te aanbidden. De Eeuwige was bij ons en heeft ons gedragen, Hem zij de eer!

Lieve groet van ons allen!

5 reacties op “The end

 1. Fantastisch dat jullie weer veilig terug zijn. Voor de thuisblijvers ook weer heel fijn. We hebben genoten van jullie verhalen. Geniet lekker na met z’n allen en misschien tot de volgende keer.

  Groet, Johan en Janna.

 2. Het was super om jullie te volgen, complimenten voor de berichten/verhalen die we van jullie konden lezen! Nu lekker nagenieten!
  tot ziens!
  groetjes
  JP

 3. Bedankt voor de mooie blogs… Heerlijk om te volgen en iedereen weer welkom thuis… Ik ben benieuwd naar de rest vd verhalen

 4. Ola mensen,
  Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. Gevolgd hebben we jullie zeker !
  Prachtig om te zien wat er in een twee weken gedaan kan worden voor onze broeders en zusters in Nicaragua.
  Enne een blog schrijven doe je niet zomaar even weet ik uit ervaring, maar een super verslag is er dagelijks gemaakt.
  Nu nagenieten en fijn weer bij de families.
  Groet, Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.