Nicaragua in Covid-19 tijd

Nicaragua is normaal gesproken één van de armste landen van Amerika. De meeste mensen kunnen zich redden met het maken van souvenirs of het produceren van eten en dat te verkopen op de markt. Maar nu ook het zogenoemde Corona virus in Nicaragua is opgedoken, zijn de markten dicht. Dat betekend voor de armste wijken, geen inkomen. Daarop volgend betekend dat al snel honger en woning nood. Hiervoor is een fonds in het leven geroepen om de mensen, die het nodig hebben, te ondersteunen. U ziet hier ook wat foto’s van.

Deze hulp is één van de redenen waarom Actie voor Nicaragua in het leven is geroepen. Daarom voeren wij, ook nu, actie voor de armsten elders. Momenteel zijn er twee lopende acties, pannenkoeken in Berkenwoude en de Vlees actie met moederdag. Op de website vindt u hier meer informatie over.

 

 

18  14

8  25

10  9

6

27

26 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>