Fam. Lindhout naar Nicaragua

Afgelopen zaterdag zijn de drie stichtingen die betrokken zijn bij de Iglesia Reformada in Nieuw-Lekkerland bij elkaar gekomen. Tijdens de vergadering was er dankbaarheid voor wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Daarnaast ook hoop voor de toekomst. Zoals al op de website te lezen was, vertrekken John Lindhout en zijn vrouw Marjan met hun dochter naar Nicaragua. Op 10 december is er een uitzend dienst in Goes. Begin januari 2018 zal hij definitief naar Nicaragua vertrekken.

Daarnaast is er vanuit de GZB nu ook een predikant bekend die de verschillende gemeentes van de Iglesia Reformada in Nicaragua een aantal weken per jaar zal ondersteunen. Ds. Poldervaart en zijn vrouw zijn hiertoe bereid. Wij zijn God en hen erg dankbaar dat dit nu ook ingevuld is.

 

15 september 2017:

De familie Lindhout is bekend met Nicaragua, met de stichting Vrienden voor Nicaragua en met het werk van fam. Minderhout in Nicaragua. Wij ervaren het als een enorme zegen dat de GZB hen uitzend naar Nicaragua. Enerzijds om de huidige gemeentes van de Iglesia Reformada te ondersteunen en anderzijds te kijken of er nieuwe gemeentes gesticht kunnen worden.

Voor Actie voor Nicaragua is het fijn weer een Nederlands aanspreekpunt te hebben in Nicaragua zelf. Wij zien uit naar een fijne samenwerking onder Gods leiding.

wp_ss_20170911_0002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.