Een nieuwe aanwinst onder leiding van Rick

Beste Nicavolgers,

Na een zware eerste werkdag van deze week te hebben gehad, waarin we een heleboel werk hebben verricht mochten we vandaag ook weer aan de slag. Voor Martin was het minder prettig want die moest vannacht naar het ziekenhuis, omdat hij gezondheidsproblemen heeft. na een uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat Martin een virus heeft opgelopen in zijn luchtwegen waardoor hij het werk moest staken. Sjoerd is vandaag in het ziekenhuis gebleven en blijft daar tot Martin naar huis (Casa Jan) mag. Na alle waarschijnlijkheid wordt hij morgen ontslagen. Onze dank gaat uit naar het super professioneel en snel handelen van John Lindhout. Dit waarderen wij bijzonder erg.

Al dit bovenstaande heeft het werk niet beïnvloedt, want we hebben vandaag meters gemaakt. De groep is weer in twëeen gesplitst zoals het er standaard aan toe gaat. De ploeg onder leiding van Rick, hadden het nieuwe sier- en werkpaard Phebe erbij gekregen. Met deze twee mankrachten gingen ze verder met het metselen van de wanden en heeft daarbij ook het bandje gestort op de eerste paar lagen metselwerk. Ook hebben zij het vlechtwerk afgehandeld. Dit ging als een trein.

Bij het kerkje waar de andere ploeg aan het werk is, is er ook een flinke draai aan het werk gegeven. De eerste verdieping is dankzij Leon en Jan qua staalwerk gereed voor de vloer, die we morgen een likje verf gaan geven. Daarna hopen we de de eerste verdieping klaar te maken. Arie en Gijs hebben vandaag het balkon in elkaar gezet met daarbij al het las- en slijpwerk. Bouke en Bram hebben de muur aan de zijkant van de kerk zo goed als klaar gemaakt en zijn verder gegaan met de deuren. Imke heeft vandaag geverfd en de mannen goed verzorgd door door middel van eten en drinken.

993e68de-1120-4bf4-b383-cd3f6d07179d IMG_4125

IMG_8635

IMG_8642 IMG_8645

IMG_8653 IMG_9950

8 reacties op “Een nieuwe aanwinst onder leiding van Rick

 1. Halo lieve papa en de rest.
  Hebben jullie daar allemaal een fijne tijd?
  Niet leuk voor Martin dat hij in het ziekenhuis ligt. Ik hoop dat hij snel weer beter is.
  Het gaat snel met bouwen zeg.

  Wij hoeven lekker maar 1 keer naar school vandaag

  Dikke kroel,
  Judah, Noach en Seth

 2. Knap vervelend Martin, van harte beterschap gewenst en hopelijk snel weer opknappen en naar casa Jan!
  Knap staaltje werk weer vooral veel staal met die hoogte bouw dames en heren!

  Succes en Zegen nog deze week met de werkzaamheden en contacten met de mensen!

 3. hoi papa
  papa gaat het goed in Nicaragua het bouwen gaat heel heel snel wij hoeven vandaag maar 1 keer naar school. we misen je allemaal en ik hat gisteren bij jonaariejel ge speelt en gegeten is het leuk in Nicaragua? werkt uu wel goet door is het eten lekker eigenlijk?

  groetjes van Judah en groep 3-4c

 4. Martin beterschap in het ziekenhuis
  De bouw gaat gewoon door zien wij
  Veel succes hoor dames en heren

 5. Lieve luitjes,
  Oef Martin dat moet vast even spannend voor je zijn geweest. Wat een heerlijke wetenschap dat God de Aanwezige is…altijd! Beterschap en we bidden extra voor jou ;-).

  Klussen komen af, aan nieuwe dingen wordt begonnen, wat gaaf.
  Keep up the good work.

  Groetjes uit een koud en druilerig Nederland van Saskia en zonen

 6. Groeten en zegeningen, geliefde broeders.

  Ze doen goed teamwork.
  We hopen dat Martin snel zal herstellen.

  Groetjes van Brenda en John
  John Ariel y Brandon. (Verhaarjes)

 7. Lieve mensen, Wat spannend voor Martin en voor rest vd groep. Fijn dat hij spoedig naar de groep terug kan! Gelukkig zit(ten) daar ook zorgexpert(s) bij. Beterschap! Leuk om de groep ook via de foto’s te volgen! Er wordt hard gewerkt! Hoe warm is het bij jullie? Ik ben benieuwd wat jullie op de vrije woensdagmiddag hebben gedaan… Maak er wat moois van de laatste werkdagen en geniet ze met elkaar!! Gods zegene jullie! Jeanette Schop

 8. Wat een ontzettend leuke blog! Wat een schrijftalent! Bizar! Heel leuk om te lezen! Echt grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.