Een lange warme dag

 

Goedemorgen trouwe volgers,

 

Super leuk om al jullie reactie te lezen!

 

Vanmorgen weer zoals elke dag om kwart over 6, roept Arie: ja jongens ETEN!!!!!! Na weer een heerlijke gebakken ei, ditmaal van Gijs en Leon, omdat Sjoerd er niet was. Na ook ons brood pakketje te hebben klaar gemaakt zijn we net voor 7 uur weer vertrokken naar Managua.

Bij de kerk hebben we de dag geopend en gebeden voor Martin dat hij weer snel aan mag sterken. We kregen vanochtend telefoon dat Martin weer naar huis mocht, super goed nieuws om de dag mee te beginnen. Na het werk overleg en de planning zijn we weer heerlijk begonnen met de werkzaamheden

Het was vandaag lekker warm 33 graden dus dat betekende: goed drinken en goed smeren.

Leon, Jan, Arie, Gijs, Caroline zijn verder gegaan bij de verdieping, wat hebben die mannen en vrouw vandaag veel werk verricht.

De vloer ligt erop. Daar hebben wij zelfs onze vrije middag voor ingeleverd en zijn 1,5 uur langer door gegaan. Daarnaast hebben we ook al een heel goed begin van de dakconstructie erop liggen.

Rick, Joran, Phebe, Imke, Bram, Bouke zijn bij de school verder gegaan Phebe en Imke hebben de vlechtwerkzaamheden op zich genomen. Rick en Joran waren lekker aan het metselen en Bouke en Bram hebben al de bekisting gemaakt.

Na een lange dag werken gingen we allemaal met een voldaan gevoel naar Casa Jan. Waar we weer een heerlijke maaltijd kip met rijst gehad hebben en als voorgerecht papas fritos. Ook waren Martin en Sjoerd weer terug die hebben vandaag in Casa Jan doorgebracht. Sjoerd was gisteren en vannacht bij Martin zodat Martin niet alleen was. Gelukkig is de groep nu weer compleet! En met een halve apotheek aan medicijnen hopen we dat Martin weer gouw de oude is.

Nu gezellig een spelletje spelen en wat drinken en op tijd naar bed want morgen is al weer de ene laatste werkdag.

Groetjes vanuit het warme Nicaragua

 

53c558a0-d3cb-4822-af27-45edd4ffd7a3 IMG_9176

IMG_9963 IMG_9975

IMG_9965 IMG_9966

IMG_9967 IMG_9968

IMG_9971 IMG_9972

IMG_9973  IMG_9983

IMG_1055 99205fd6-d0c2-4281-84e7-1008f288c35b

93de6f2e-d4eb-4e7a-a7b6-2e6f7c7b2d44 78c03c2a-53f0-4c43-a285-bbd3ea0320f1

IMG_9988

 

8 reacties op “Een lange warme dag

 1. Goedemorgen, wat zijn jullie goed bezig zeg. Op de foto’s is goed te zien hoe het werk vorderd. Prachtig wat jullie voor die mensen daar doen!!
  En de groep is weer compleet. Geweldig. Werk ze weer vandaag een tot jullie volgende blog.

  Groet, Johan en Janna.

 2. Hola harde werkers,

  Allereerst alle eer aan onze Vader dat Martin ontslagen is uit het ziekenhuis!! Wat lief dat Sjoerd hem gezelschap heeft gehouden.

  Jullie zijn echt kanjers; langer doorwerken en je vrije middag ervoor opgeven, geweldig!

  Wij worden er heel blij van dat we onze lieve man/papa 4x op de foto zien 😉

  Nog 2 werkdagen te gaan… gaan jullie in het weekend nog wat met de Nica-jeugd doen?

  Liefs,
  Ricklovers

 3. Hallo allemaal! wat verzetten jullie een hoop werk!! en met zulke temperaturen!
  En Imke wat ben jij een kanjer! Succes nog! Lieve groet De verharen!

 4. Goeden morgen ieder

  Wat gaat alles voorspoedig bij jullie
  Met al die vakmensen bij elkaar gaat het super snel
  Fijn dat de groep weer compleet is en dat hij snel weer aan mag sterken
  Nog even hard doorwerken dan kan het dak er ook nog op.
  Heel veel succes verder met de bouw en straks met het afscheid nemen,
  alvast een goede thuisreis toe ge wenst,

 5. Wow wat bijzonder wat jullie daar met z’n allen voor een werk hebben verzet! Heel mooi om te zien en een beetje mee te beleven op deze manier. Nog veel succes de laatste dagen!! Spreuken 19:17 een dikke knuffel uit Tholen speciaal voor Arie & Immie!

 6. Hallo bouwvakkers. Geen gewone bouwvakkers, maar bouwvakkers waar je op kunt bouwen. Zowel de mannen als vrouwen staan hun mannetje. Jullie zetten een super prestatie neer. Als jullie hiermee een trend hebben gezet, kunnen wij in februari flink aan de bak, om dit te evenaren. Fijn dat Martin het ziekenhuis kon verlaten en samen met Sjoerd zich weer aan kunnen sluiten bij de groep. Nu nog de laatste schroeven wegwerken en lassen leggen. Dan nog afscheidnemen en dan is het feest weer voorbij. Succes voor de laatste periode en alvast een goede thuisreis.

 7. Hallo lieve dappere werkers,
  Wat een leuke foto’s! Vooral die van Arie en Imke ;)!!
  Arie heb jij het niet erg warm joh met die lange mouwen en handschoenen aan. Ik krijg het er warm van…Vanmiddag heb hier even de zon geschenen en ik werd er zo blij van na al die grijze dagen…Dat is bij jullie wel anders, nou laadt maar lekker op hoor voor in Lekkerland.
  Wat fijn dat Martin weer bij jullie is! Zorg maar goed voor hem en hopen dat hij snel weer de oude is. Een hele fijne werkdag nog morgen!! Wat kijken wij uit naar dinsdag!!!! Zo’n zin in!! Veel liefs van ons viertjes!

 8. Hallo harde werkers,

  Wat verzetten jullie in korte tijd ontzettend veel werk!
  Bram en Jan , pa vind het geweldig om te lezen en te zien op de foto’s waar jullie mee bezig zijn! Oude tijden herleven zegt hij . Enne Jan jr kijk jij een beetje uit , geen gevaarlijke toeren uithalen want je staat daar vrij hoog
  Fijn dat de groep weer compleet is en hopen dat Martin weer snel opknapt. Bram ben je bij de kapper geweest, je baardje is zo netjes geschoren.
  We vinden het toch maar stilletjes zonder jullie en zijn blij als jullie er weer zijn( ja Jan jr , zelfs je zusjes)
  Groeten van ons vijfjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.