dag 9

hallo beste volgers

 

Vanmorgen ging al vroeg de wekker in casa jan (niet iedereen is er wakker van geworden maar ) rick is om 5 uur opgehaald door een taxi om naar het vliegveld gebracht te worden.

zover we nu weten is rick veilig geland op houston , en is ook al vertrokken naar nederland zijn vlucht had wel vijf kwartier vertraging dus hij zal wat later in nederland aankomen.

 

Ook jan jr is weer terug geweest naar de dokter, het zag er netjes uit en jan hoeft alleen zaterdag nog een x terug voor controle positieve berichten voor jan !!

 

Na een lekker ontbijt is er een gedeelte van de groep vertrokken naar tipitapa de rest is in masaya gebleven.

In tipitapa zijn  patrick en dirrian verder gegaan bij de kerk waar wat muurtjes gestort moesten worden.

Ook jan-willem  tom en bram (ook wel het dakplaten team) zijn begonnen met het leggen van het dak dat vrijwel vlekkeloos verliep .

 

lars jan en aad zijn bezig geweest in masaya bij de verbreding van de schuur , ze hebben een muur gemetseld en uiteraard het bandje er opgestort .

De vrouwen annet en lois hebben boodschappen gedaan. en daarna de kinderkleding van aad (waar moeders simons al een paar keer om vroeg ) uitgedeeld aan de kinderen in de wijk.

Na een ochtend weer lekker te hebben gewerkt, hebben we vanmiddag wat tijd vrijgemaakt voor lekker wat afkoeling (wat wel lekker is in deze temperatuur).

Het was genieten op dit prachtige plekje aan het vulkaanmeer  , lekker met elkaar gegeten en terug gegaan naar casa jan .

nu met zen alle nog wat spelletjes aan het spelen en  dan ons bed in .

p.s.

De meeste foto’s hier onder zijn gemaakt door onze top fotograaf meneer van der velden, die zelfs in staat is om de grote trap de beklimmen voor de perfecte foto’s (dit hebben wij ook even vast gelegd als amateurs ).

Hier vanuit nica een hartelijke groet adios!!!

 

 

IMG_0505 (640x480) IMG_0507 (640x480) IMG_0513 (480x640) IMG_0525 (480x640) IMG_0526 (480x640) IMG_0527 (480x640) IMG_0528 (480x640) IMG_0529 (640x480) IMG_0532 (640x480) IMG_0537 (480x640) IMG_0760 (480x640) IMG_0761 (480x640) IMG_0762 (360x640) IMG_0763 (640x235)

 

6 reacties op “dag 9

 1. Hallo daar

  Geniet nig maar van het mooie weer daar hier is het koud en nat en veel wind
  Op de fotos zie je dat het werk wat jullie dien weer goed tot zijn recht komt.
  De top fotograaf haalt wel capriole uit voor een goede foto en dat op een trap die ARBO technische niet de vereiste kwaliteit heeft.
  In lekkerland wachten we nog op de foto van adriaan jr

  Verder nog een fijne dag en een goede opleveringsdienst vanavond
  Groet kees en jeanine

 2. Goedemorgen allemaal, fijn dat de kleertjes uitgedeeld zijn, bedankt! Maar waar is mini-Adriaan toch? Zou hij verkocht zijn? Ach misschien zit hij wel ergens schoenen te poetsen langs de weg! Probeer hem maar terug te vinden, Aad, en breng hem dan toch maar mee naar huis!! Fijn dat het met Jan zn voet ook weer beter gaat. Misschien op een stoel huisjes mooie kleurtjes geven met de verfkwast lukt denk wel! Werk ze vandaag en veel plezier en groetjes van moeder simons

 3. Goedemorgen allemaal,

  Leuk om de vorderingen zo te zien, het ziet er goed uit. Vooral dat roze huisje 😉 Leuk dat er elke keer zoveel foto’s bijzitten, kunnen we vanaf hier meegenieten 🙂
  Mooie omgeving ook om te zwemmen met heel wat beter weer dan hier..
  Fijn dat het met Jan jr steeds beter gaat! Hopelijk knapt het snel helemaal op.
  Werkse weer vandaag en veel plezier!

  Groetjes familie Toering

 4. Zo, lekker fleurig word het wel met die kleuren!!

  Hopenlijk zitten die dakplaten goed vast.
  Momenteel stormt het hier en vliegen de pannen om je oren op sommige plekken 🙁

  Jammer van die wolken boven het meer maar de temperatuur zou toch wel hoger als hier zijn geweest.
  Robbeeiland is ook ontdekt:)

  Goede dienst gewenst vanavond

  Groet uit het stormachtige Nederland

 5. Dit doet hij altijd. Fotos maken is zijn sterke kant. Maar jullie hebben wel mooi werk geleverd en de dames hebben het huis een mooie kleur gegeven. Top allemaal. Het einde is in zicht. Gr. Trudy van der velden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.