Dag 8

Dag trouwe en niet trouwe lezers,

 

De dagen volgen zich op en het werk vordert gestaag. Zowel in Tipi-Tapa en in Masaya zijn vandaag veel werkzaamheden uitgevoerd. Zie onderstaande foto’s voor een overzicht. Wat we helaas nog niet hebben kunnen vastleggen is het verf werk van de vrouwen in Tipi-Tapa.

Verder is Jan weer door de dokter behandeld, we hopen en bidden voor een snel en volledig herstel!

Morgenochtend gaat de arbeid verder op beide bouwlocaties verder waar ze vandaag gestopt is en in de middag staat het vulkaanmeer op het programma.

 

Allen bedankt voor het lezen en tot snel!

Hasta manjana!!

 

IMG_0232 (600x800)IMG_0246 (800x600)

De helpers in Masaya, Beor in de boom en Awal en Donna bij de kruiwagen.

 

 

IMG_0241 (600x800) IMG_0244 (800x600)

Rick en Adriaan in actie bij de muur in Masaya. (let op de ingenieuze steiger!)

 

IMG_0485 (600x800) IMG_0486 (600x800)

 

Cement scheppen en trouwe wachter in Tipi-Tapa 🙂

 

 

 

IMG_0488 (800x600) IMG_0497 (800x600)

Het verbouwhuisje nu met ramen.

 

IMG_3220 (600x800)

 

En hier het aanbouwteam in actie!

5 reacties op “Dag 8

 1. Goedemorgen allemaal, fijn dat jullie zo,n lieve oppashond hebben, misschien kun je nog een leuk hokje voor hem timmeren, dit is ook maar zielig in dat teiltje!Gaat het goed Aad? Op die ene foto kijk je een beetje weemoedig, misschien wil je wel daar blijven of je verlangt naar het koude Holland, naar de erwtensoep van moeders!! Maar ik denk dat die vreemde steiger de oorzaak is! Echt eng om daar op te werken. Geniet vandaag van het werk en het meer en kijk uit voor krokodillen! Groetjes van moeder simons

 2. Ha ome Aad,
  Want bent u toch hard aan het werk! Ik vind het leuk om elke dag dd foto’s te zien. Kunt u voor mij zo’n grote vis mee nemen? Ik zou graag een stukje willen proeven.
  Tot zaterdag! X Ruub

 3. Hallo allemaal,

  Leuk om te zien en lezen dat het bouwen zo goed gaat! Succes vandaag weer met de bouw en geniet van het zwemmen. Jan beterschap met je voet, we hopen dat het snel beter wordt!

 4. Hee Aad, heeft de hoofd aannemer geen PBM’s beschikbaar gesteld?!
  Maar die steiger dat is dikvoormekaar zo 🙂

  Geniet nog van het werk en van het geweldige vulcaanmeer vanmiddag.

 5. Hoi wereldreizigers, wat jammer nou. Als er iets is waar ik op gewacht heb, is dat het vrolijke schilderwerk wel. The finishing touch. Nu moeten we daar nog even op wachten! Op de bouwplaats gaat de veiligheid wel vooruit. Een superzware steiger word er ff gebouwd. Gelukkig staat Aad er met veiligheidsslippers er bovenop en luchtsteunen in je rug. Helemaal top! Veel beter dan van die levensgevaarlijke huishoudtrapjes. Rick overziet het werk nog eens, voordat het afscheidnemen word. Geniet nog van de laatste momenten daar.
  En dan die Janneman, nog steeds niet topfit. Nou laat je maar lekker door die Nica-zusters verwennen hoor. Doe maar gerust een beetje zielig. Dat helpt. Beterschap hoor. Al met al vordert de bouweriij al mooi. Succes verder en vanmiddga ff lekker genieten in het kratermeer. Groetjes, Piet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.