dag 12

Om kwart voor 4 ging de wekker vanmorgen… De dag is nu echt gekomen dat we weer vertrekken vanuit Nicaragua. We werden uitgezwaaid om half 5 door de mensen uit Masaya bij Casa Jan. John en Brenda brachten ons bij het vliegveld, ook was Kelvin erbij. Een groep uit Managua kwam ons ook nog uitzwaaien bij het vliegveld. Ook kregen we allemaal nog een mok met een foto en een tekst erop. Afscheid nemen blijft elke keer weer lastig, om alles en iedereen achter te laten. Terwijl ze nog zoveel hulp kunnen gebruiken.

Om 10 over 7 vlogen we richting Houston, we landen daar om 5 over half 11. Toen we weer door alle controle`s waren zijn we eerst een bakje koffie wezen drinken en daarna hebben we heerlijk wat gegeten met elkaar. Daar knapte we weer van op!

We zijn op dit moment aan het wachten op Houston, op de volgende vlucht naar het koude schiphol. We hopen rond kwart over 8, zaterdagochtend aan te komen op schiphol. En rond 10 uur bij Jan Verheij.

We kijken terug om 2 hele mooie en bijzondere weken in Nicaragua, waar we mensen enorm blij hebben gemaakt met een huisje of met andere hulp die we geboden hebben. Ook nu de afstand weer een rol gaat spelen, blijven we om Nicaragua heen staan, in onze gedachten en ook door middel van het gebed.

Iedereen die met ons heeft meegeleefd door middel van een reactie op onze website of op facebook, hartelijk bedankt! We hebben het enorm gewaardeerd. Adios!

BXYO3287[1] KNMK9980[1]

IMG_6881  GZLW4657

IMG_6874  RHBX8750KUIS9966  KPDF4722

 

3 reacties op “dag 12

 1. Eerste deel van de reis afgelegd
  En aan de tijd te zien zitten jullie nu aan boord voor vlucht houston- amsterdam
  Complimenten voor degene die de verslagen en de foto s iedere keer op de site heeft gezet
  Het was echt heel leuk om jullie belevenisse zo te kunnen volgen
  Hope jullie morge te verwelkomen
  Groetjes

 2. Om 8.40 uur is de groep veilig geland. Dit voor de mensen in Nicaragua. Leuk dat jullie ons elke dag op de hoogte hebben gehouden.

 3. Goed geschreven. We hebben wel hetere vuren doorstaan. Heb alle vertrouwen in de toekomst. Maandag horen we meer over de toekomstplannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.