Bonte avond

Vanmorgen konden we heerlijk uitslapen, dit na een gezellig avondje gehad te hebben gehad bij de Bucanero. Dit is een restaurant waar diverse personen de heerlijkste biefstuk hebben gegeten, dus een aanrader voor de thuisblijvers (als we die enthousiast hebben gemaakt om de volgende keer mee te gaan). Helaas zijn Martin en Bram voor het eten naar huis gegaan, omdat Martin zich nog niet fit voelde.

Om tien uur begon de gecombineerde dienst van de drie gemeenten (Managua, Tipi-Tapa, Masaya) de kerk zat tjokvol en was erg warm.

Het was een bijzondere dienst omdat er afscheid werd genomen van Ds. Poldervaart. Hij ging zelf voor. De preek was uit Efeze 4. De verscheidenheid aan gaven werd door getrokken naar verscheidenheid aan mensen. Het voorbeeld daarbij was een schip, het schip heeft een richting, maar ook verschillende bemanning die allemaal moeten samenwerken. Zonder samenwerking gaat het schip niet op de juiste koers.Aansluitend op de preek mochten de verschillende gemeenten wat opvoeren. Ook wij Nederlanders hebben een lied gezongen, Ik bouw op U, mijn schild en mijn verlosser. Het bijzondere was, dat dit lied ook in het Spaans is en door diverse gemeenteleden werd meegezongen.

Na de dienst zijn we ook nog met zijn allen op de foto gegaan.

De rest van de dag bestond uit pannenkoeken bakken, relaxen en een Pocito siesta. Rond vijf uur zijn we naar de boulevard gegaan om de zonsondergang te bekijken, afgelopen week was de zon namelijk al onder toen we er waren. Het is een mooie locatie, waardoor het verlangen naar huis, bij een aantal van ons aanwezig, opkwam. Heel fijn is het dat Martin vandaag weer een heel stuk fitter is!!

Na de honkbal knuppel getest te hebben zijn we begonnen we met de koffers inpakken. Na het avondeten (kip met rijst), de kleren uitzoeken van de wastafel, zijn we doorgegaan met koffers inpakken. Ook hebben we de laatste schommel/hangstoelen kofferpas gemaakt en hebben we tijd gemaakt voor de ons bekende rijtje avondspelletjes, het zal wel weer vroeg, lees heel laat worden 😉

IMG_9358 IMG_9360

IMG_9357 IMG_8284

IMG_0117

IMG_8348 IMG_8359

P1070264

 

 

4 reacties op “Bonte avond

 1. Papa, bijna thuis…Buggatti afmaken. Leuk dat u weer thuis komt. Van Micha.

  Ik heb een kadootje voor u. Tot morgen. Doei van Joshua.

  Ik heb ook een kadootje voor u. Dat u veilig mag aankomen. Dikke kus van Noah.

  Beste groep, wat mooi met alle gemeenteleden bij elkaar en in het Spaans en Nederlands onze Hemelse Vader te prijzen. Een prachtige zonsondergang en vast een mooie bonte avond gehad waarin alle eer naar de Heer gaat. Martin, in het bijzonder bidden we voor jou en je gezondheid. Safe travels en het is zo fijn tot morgen te kunnen schrijven.
  Lieve groet, Saskia

 2. Zo te lezen een mooie laatste dag. Mooi om twee weken daar goed af te kunnen sluiten. Het was leuk om jullie zo weer te volgen!

  Een veilige en goede vlucht weer naar Nederland, op naar de kou 😉

 3. Alhoewel voor ons een ”spannende tijd” als gevolg van het feit dat Martin ziek werd en dan de afstand toch wel erg groot is 😉 hebben wij groot respect voor de wijze waarop jullie hem opgevangen hebben in vertrouwen op onze Hemelse Vader. En fijn om te lezen en te zien hoe jullie als team hebben gefunctioneerd. Een goede vlucht gewenst vanuit Katwijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.