1e Donderdag

Beste mensen, volgers en geĂŻnteresseerden,

Wij zijn weer aan het einde gekomen van deze werkdag. Vandaag hebben we weer flinke stappen kunnen maken. Er zijn verschillende muren gestuct met specie of gips. De buiten muur moest zo glad mogelijk worden en andere delen zo goed mogelijk aangepast worden aan het bestaande stuc werk. Wij hebben ons verbaasd over de capaciteiten die sommigen van ons tot vandaag de dag nog niet hadden ontdekt 🙂

Div. tralie werk is gelast en zelfs geplaatst in div. sparingen waar ook nog kozijnen in komen.

De keukenvloer is voorbereid door deze te verhogen met +/- 20 cm. repac achtig materiaal. Morgen hopen we hier een cementdekvloer in te smeren zodat dit lekker het weekend over uit kan harden. Maandag kunnen we dan weer op een gladde vloer aan het werk.

Het aanbrengen van de fundering voor het plaatsen van de overkapping is in volle gang en vorderen gestaag. Het kan in Tipitapa flink warm zijn hebben ook wij geconstateerd en het is dan ook niet verkeerd dat de kinderen straks hieronder in de schaduw heerlijk hun eten kunnen nuttigen.

Wat wij andere bouwerijen niet gewend waren is dat wij zelf specie maken voor het stuc en metselwerk, best pittig kan ik je vertellen!

Vandaag weer flink hulp gehad van kinderen en tieners uit de buurt, erg gezellig en leuk om samen te werken en lol te maken.

stuc tallent:)

IMG-20191113-WA0005-600x800[1]

IMG-20191114-WA0003[2]

IMG-20191114-WA0002[1] IMG-20191113-WA0004[1] IMG-20191113-WA0003[1]

6 reacties op “1e Donderdag

 1. hallo daar in nica land

  Ik was van plan een aannemer te nemen voor het bouwen van een nieuw huis maar ik zie nu zoveel verborgen talenten dat ik eerst maar eens wacht en kijkt wat het resultaat is van deze bouwwerken.
  Jullie zijn dar echt goed bezig ik begin er heimwee naar te krijgen en voor wat betreft de warmte dat went van zelf aan .
  iedereen voor straks weer een fijne werkdag toe gewenst
  ik ga zo stoppen voor vandaag 15-11-19

  groetjes van uit een vochtig Singapore

 2. Mooi, zulke samenwerking,als groep en
  met de plaatselijke mensen! Het ziet er kleurrijk uit! Als we het goed hebben begrepen/gezien sluiten jullie wel eens een open deur?
  We wensen jullie een gezellige en opbouwende tijd zo met elkaar! Enne…. hou je rug recht!
  BLESsing!

 3. Hoi Opa tante Suus en Adwin,

  Hoe gaat het in niekoerAkoea? Wat vind je het leukst om te doen? En vind je het leuk?

  Van Rosa-Sophie

 4. Wat een samenwerking ! ik word er stil van ! Leuk om jullie te volgen,nog een dag hard werken en dan wat rusten ? kan de vloer drogen!! ik ben zeer benieuwd hoe het met Johan zijn gezicht gaat. veel liefs allen.

 5. Hallo allemaal
  Jullie zijn lekker bezig met elkaar
  Leuk Suzan die foto met je schoonpa
  Echt leuk met elkaar
  Veel plezier
  Groetjes Jeanine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.