14 februari, en dag van liefde!

20210122_213344
Vier de dag van de liefde! Misschien was u gewend om je geliefde te trakteren op een lekker hapje buiten de deur. Helaas heeft u die mogelijkheid dit jaar niet.
Gelukkig zijn er prima alternatieven voor thuis. Geef daarom eens een overheerlijke lunch weg, aan een door jou geliefd iemand. Bestel een high tea voor samen of voor vader of moeder, broer of zus. Of mogelijk wilt u een vriend of vriendin eens verrassen.
Juist in deze tijd van afstand houden en beperkt sociaal contact, is het belangrijk om de ander te laten weten dat u  toch aan hem of haar denkt. Of wilt u iemand op speciale manier bedanken. Wij helpen u daar graag bij en bieden een huisgemaakte lunch aan. Waar de ontvanger, u als gever, en ook nog eens een verre naaste blij van wordt!
De opbrengst van deze actie word namelijk gebruikt, voor het ontwikkelingshulp in Nicaragua. Als stichting ‘Actie voor Nicaragua’ zetten wij ons al jaren in om de levensstandaard van m.n. de bewoners in de achterstandswijken van de grote steden in land te verbeteren. Zo maken wij het financieel mogelijk, om de kinderen uit de wijk, bijles te laten geven en jongeren een goede opleiding te laten volgen. In deze tijd van Covid-19 heeft men ook grote behoefte aan noodhulp. Naast voedsel zijn daar ook hygiëne artikelen aan zo’n noodhulp pakket toegevoegd, zodat ook de verspreiding van het virus kan worden tegengegaan.
Wilt u ons helpen? Bestel dan bij ons zo’n heerlijke high tea. De high tea in er variaties, t.w. de high tea basis en de high tea luxe. Zo’n high tea is bedoeld voor 2 personen, maar kan ook per persoon besteld worden en is meteen een lunch.
Bestellen kan tot donderdag 11 februari (18:00 uur). De bestelling bij u bij u thuis af laten leveren, maar we kunnen het natuurlijk voor u ook op een ander adres bezorgen.
Bestellen kan door het sturen een whatsapp bericht naar 06-12659522 of een mail naar info@actievoornicaragua.nl of het sturen van een PB.
Uw bestelling word door ons bevestigd met een betaalverzoek. Met uw betaling maakt u de bestelling definitief.
Zaterdagmiddag 13 februari, worden de bestellingen tussen 13:00 & 17:00 uur bezorgt. Het bezorgingsgebied is Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Streefkerk en Oud-Alblas.
IMG-20210125-WA0007 IMG-20210125-WA0006

Eén reactie op “14 februari, en dag van liefde!

 1. jullie inzet is ontroerend.
  hopelijk veel eters mee voerend.
  dat is……goed boerend.
  maar ik zal je vertellen…..
  hoie moeilijk, de lunch te bestellen.
  dat kan mij beknellen.
  er wordt gevraagt een wacht woord.
  nou, dan is daar een wurgend koord.
  gewoon bestellen en dan : akkoord.
  ik wou 2x lunch en 2 x hy thee basis.
  jammer dat je het nu mis.
  deze man is………..
  een oude vis.
  een normale bestelling doen………………….wat een gemis
  hopelijk vele anderen ( verstandig ) aan de dis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.