Rachab – De rozen gaan bloeien | 2013- 2015

Het project Rachab – De rozen gaan bloeien loopt van 2013 tot en met 2015. Ook in 2014 zijn we weer met twee groepen in Nicaragua hulp wezen bieden. Waar eerst de focus verschoof naar meer op onderwijs/leren gerichte bouw, hebben we nu onszelf weer meer op het bouwen zelf toegelegd. De nood was/is zeer hoog bij diverse families, daarom hebben we besloten gehoor aan de vraag om meer huizen te bouwen.

Net als in 2013 zijn de vrouwen uit het project Rachab het hoofddoel. Omdat er nieuwe vrouwen in het project zijn gekomen, zijn er ook weer nieuwe situaties om hulp te bieden. Daarom zijn wij dankbaar weer in de gelegenheid te zijn en willen u als lezer danken voor uw ondersteuning!

Op de website kunt u onder het kopje blog lezen wat de werkzaamheden van dit jaar zijn geweest. Schroom niet een reactie of vraag achter te laten.

Oven 2013 Rachab vrouwen 2013

bouwen 2013 tillen 2013

8 reacties op “Rachab – De rozen gaan bloeien | 2013- 2015

 1. een hele goede reis inmiddels zitten jullie al in de lucht.
  een goede aankomst daar en een hele fijne tijd.

  veel werkplezier met elkaar.

  groetjes cora de vos

 2. Ha Mieke,

  Hoe gaat het? Jullie zijn er al weer bijna een week.
  Hoop dat alles goed gaat,
  Marien heeft deze week de honneurs waargenomen, hij heeft namelijk de gekleurde munten geteld. Snelheid viel nog niet tegen.

  lieve groet van ons allemaal!

 3. Hoi Mieke,

  Hoe is het daar allemaal? Heb je het nog een beetje naar je zin? Hoe is het weer? Erg warm of valt het mee? Nou kan het voor jou natuurlijk niet gauw warm genoeg zijn!
  Of slaap je daar ook nog onder een dubbel dekbed?!
  Nou succes nog verder hoor!! ;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>